Nutriční hodnoty (Zelné placičky II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 749 kJ / 657 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,58 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
| Tuky | 53,11 g |
| – nasycené | 23,72 g |
| – nenasycené | 26,60 g |
| –– mononenasycené | 20,90 g |
| –– polynenasycené | 5,70 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 13,00 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 180 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 20,70 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |