Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinované vepřové maso v omáčce z vybrané zeleniny a zakysanou smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 717 kJ /
1 366 kcal
Bílkoviny102,04 g
– z toho živočišné bílkoviny96,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,04 g
Tuky91,51 g
– nasycené30,43 g
– nenasycené54,92 g
–– mononenasycené42,43 g
–– polynenasycené12,49 g
––– omega 30,45 g
Vláknina6,30 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 2,45 g
Sůl5,70 g
Sacharidy30,98 g
– cukry11,78 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřového ořezu Vepřový ořez 600 g
1 1 menší neloupaná cuketa Cuketa čerstvá 100 g
1 1 větší rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1/2 1/2 červené papriky (nebo kapie) Paprika červená čerstvá 75 g
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžička 1 lžička zázvoru Zázvor sušený 7 g
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžička 1 lžička grilovacího koření Grilovací koření 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kari koření Kari 2.5 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 15 g
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.