Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahelník dietní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie9 765 kJ /
2 334 kcal
Bílkoviny88,07 g
– z toho živočišné bílkoviny55,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,19 g
Tuky78,04 g
– nasycené17,54 g
– nenasycené46,41 g
–– mononenasycené16,44 g
–– polynenasycené29,97 g
––– omega 34,10 g
Vláknina32,23 g
Cholesterol 952 mg
Sodík 678 mg
Sůl1,51 g
Sacharidy303,68 g
– cukry147,45 g
––– laktóza36,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g jáhel Jáhly 200 g
750 ml 750 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 750 ml
3 - 4 3 - 4 vejce (150 g) Vejce slepičí 245 g
20 g 20 g práškového cukru Cukr bílý 20 g
1 1 vanilkový lusk Vanilkové lusky
1 hvězdička 1 hvězdička badyánu Badyán 1 g
50 g 50 g medu Med nepasterovaný 50 g
500 g 500 g strouhaných jablek Jablko čerstvé 500 g
skořice Skořice ceylonská
50 g 50 g strouhaných vlašských ořechů (nebo lískových, každý ať si dá jaké chce) Vlašské ořechy 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.