Nutriční hodnoty (Dobré ořechové pečivo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 984 kJ / 3 820 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,28 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 53,20 g |
| Tuky | 230,32 g |
| – nasycené | 84,10 g |
| – nenasycené | 126,94 g |
| –– mononenasycené | 45,58 g |
| –– polynenasycené | 81,36 g |
| ––– omega 3 | 13,38 g |
| Vláknina | 17,80 g |
| Cholesterol | 360 mg |
| Sodík | 161 mg |
| Sůl | 0,31 g |
| Sacharidy | 365,46 g |
| – cukry | 206,52 g |
| ––– laktóza | 3,57 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 20 g 20 g cukru moučkového | Cukr bílý | 20 g |
| 140 g 140 g másla | Máslo kravské | 140 g |
| 50 ml 50 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
| 20 g 20 g kvasnic | Droždí pekařské lisované | 20 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 170 g 170 g cukr krupice | Cukr bílý | 170 g |
| 170 g 170 g strouhaných ořechů | Vlašské ořechy | 170 g |
| 2 2 bílky | Vaječný bílek | 66 g |