Nutriční hodnoty (Dort pro rybáře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 138 kJ / 4 574 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,10 g |
Tuky | 323,66 g |
– nasycené | 151,47 g |
– nenasycené | 152,74 g |
–– mononenasycené | 124,86 g |
–– polynenasycené | 27,88 g |
––– omega 3 | 6,50 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 2,21 g |
Sodík | 723 mg |
Sůl | 1,56 g |
Sacharidy | 333,10 g |
– cukry | 233,70 g |
––– laktóza | 16,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Stejné těsto a krém jako na sumce. | Smetana kravská sladká 35% | |
140 g 140 g hl. mouky | Mouka pšeničná hladká | 140 g |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
120 g 120 g cukru krupice | Cukr bílý | 120 g |
6 pl 6 pl oleje | Olej řepkový | 66 ml |
1 1 PDP | Kypřící prášek | |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
1 1 hořká čokoláda | Čokoláda hořká 40% | |
1 1 mléčná čokoláda | Čokoláda mléčná 35% | |
90 g 90 g cukru moučky | Cukr bílý | 90 g |
1 1 čokoládový pudink Olé za studena | Puding v prášku | |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
marcipán | Marcipán | |
potravinářské barvy | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) |