Nutriční hodnoty (Bábovka s nugátovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 12 080 kJ / 2 887 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,52 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
| Tuky | 131,74 g |
| – nasycené | 33,78 g |
| – nenasycené | 86,53 g |
| –– mononenasycené | 60,25 g |
| –– polynenasycené | 26,28 g |
| ––– omega 3 | 1,73 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 1,05 g |
| Sodík | 675 mg |
| Sůl | 1,52 g |
| Sacharidy | 355,10 g |
| – cukry | 174,80 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 160 g 160 g Hery | Margarín | 160 g |
| 160 g 160 g krupicového cukru | Cukr bílý | 160 g |
| 60 g 60 g Nugátového krému s oříšky | ||
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |