Nutriční hodnoty (Hruškový koláč s mandlovou (pudinkovou) polevou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 866 kJ / 2 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,32 g |
Tuky | 117,99 g |
– nasycené | 42,83 g |
– nenasycené | 59,43 g |
–– mononenasycené | 30,07 g |
–– polynenasycené | 29,37 g |
––– omega 3 | 4,41 g |
Vláknina | 25,60 g |
Cholesterol | 1,19 g |
Sodík | 447 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 362,26 g |
– cukry | 195,06 g |
––– laktóza | 0,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
120 g 120 g moučkového cukru | Cukr bílý | 120 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
500 g 500 g očištěných a drobné pokrájených zralých hrušek | Hruška čerstvá | 500 g |
50 g 50 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
2 lžíce 2 lžíce javorového sirupu (lze vynechat nebo nahradit medem) | Sirup javorový | 30 ml |
mandlový pudink | Puding v prášku | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
cukr | Cukr bílý |