Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškový koláč s mandlovou (pudinkovou) polevou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 866 kJ /
2 836 kcal
Bílkoviny68,46 g
– z toho živočišné bílkoviny35,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,32 g
Tuky117,99 g
– nasycené42,83 g
– nenasycené59,43 g
–– mononenasycené30,07 g
–– polynenasycené29,37 g
––– omega 34,41 g
Vláknina25,60 g
Cholesterol 1,19 g
Sodík 447 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy362,26 g
– cukry195,06 g
––– laktóza0,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
120 g 120 g moučkového cukru Cukr bílý 120 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 2 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
500 g 500 g očištěných a drobné pokrájených zralých hrušek Hruška čerstvá 500 g
50 g 50 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 50 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
2 lžíce 2 lžíce javorového sirupu (lze vynechat nebo nahradit medem) Sirup javorový 30 ml
mandlový pudink Puding v prášku
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.