Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra po uhersku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 219 kJ /
1 486 kcal
Bílkoviny104,10 g
– z toho živočišné bílkoviny100,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,60 g
Tuky98,23 g
– nasycené43,25 g
– nenasycené48,04 g
–– mononenasycené39,60 g
–– polynenasycené8,44 g
––– omega 30,20 g
Vláknina9,98 g
Cholesterol 1,61 g
Sodík 2,18 g
Sůl5,70 g
Sacharidy42,70 g
– cukry17,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových jater Játra vepřová 500 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
červená paprika sladká Paprika červená sušená
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
3 3 rajčata nebo konzervovaná Rajče červené čerstvé 180 g
pórek Pórek čerstvý
čerstvá paprika Paprika červená čerstvá
sádlo Sádlo vepřové
1 1 kávová lžička cukru Cukr bílý
snítka snítka rozmarýnu nebo sušený Rozmarýn sušený
lžíce lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
masový vývar (Masox) Vývar masový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.