Nutriční hodnoty (Vepřová játra po uhersku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 219 kJ / 1 486 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,60 g |
Tuky | 98,23 g |
– nasycené | 43,25 g |
– nenasycené | 48,04 g |
–– mononenasycené | 39,60 g |
–– polynenasycené | 8,44 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 9,98 g |
Cholesterol | 1,61 g |
Sodík | 2,18 g |
Sůl | 5,70 g |
Sacharidy | 42,70 g |
– cukry | 17,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
červená paprika sladká | Paprika červená sušená | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
3 3 rajčata nebo konzervovaná | Rajče červené čerstvé | 180 g |
pórek | Pórek čerstvý | |
čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
1 1 kávová lžička cukru | Cukr bílý | |
snítka snítka rozmarýnu nebo sušený | Rozmarýn sušený | |
lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
masový vývar (Masox) | Vývar masový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |