Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celozrnné fettuccine s brokolicovo-gorgonzolovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 723 kJ /
2 085 kcal
Bílkoviny96,78 g
– z toho živočišné bílkoviny49,71 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,07 g
Tuky86,53 g
– nasycené44,48 g
– nenasycené32,21 g
–– mononenasycené25,17 g
–– polynenasycené7,04 g
––– omega 30,85 g
Vláknina29,04 g
Cholesterol 974 mg
Sodík 1,81 g
Sůl2,88 g
Sacharidy217,18 g
– cukry34,19 g
––– laktóza10,83 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky 00 extra Mouka pšeničná hladká 250 g
1 hrnek 1 hrnek celozrnné pšeničné hladké mouky Mouka pšeničná celozrnná hladká
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1/4 lžička 1/4 lžička soli Sůl mořská 2 g
3/4 3/4 brokolice Brokolice čerstvá 375 g
100 g 100 g gorgonzoly Gorgonzola 100 g
2 2 polévkové lžíce strouhané Gran Moravie Parmezán
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
1 kelímek 1 kelímek smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 250 ml
1 1 pokrájená cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku na plátky Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.