Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vinařský guláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 145 kJ /
1 230 kcal
Bílkoviny131,49 g
– z toho živočišné bílkoviny123,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,94 g
Tuky53,77 g
– nasycené25,14 g
– nenasycené27,18 g
–– mononenasycené21,60 g
–– polynenasycené5,57 g
––– omega 30,12 g
Vláknina19,38 g
Cholesterol 299 mg
Sodík 300 mg
Sůl0,55 g
Sacharidy49,80 g
– cukry18,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500-600 g 500-600 g hovězího masa (kližka) Hovězí kýta 550 g
3 3 větší cibule Cibule čerstvá 210 g
3 lžíce 3 lžíce sádla Sádlo vepřové 45 g
3 lžičky 3 lžičky sladké papriky (popř.trochu pálivé papriky) Paprika červená sušená 3 g
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 30 g
1 lžička 1 lžička kmínu Kmín 5 g
1 lžička 1 lžička drcené majoránky Majoránka sušená 7 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
1 1 hovězí masox Bujón hovězí
Vejce uvařené na tvrdo (múže být i smažené v lívanečníku) Vejce slepičí
klobáska asi tak 4 cm opečená na kašpárka Klobása
cibule Cibule čerstvá
červená paprika na kolečka kolečka Paprika červená čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.