Nutriční hodnoty (Králík pečený v kořenové zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 834 kJ / 1 155 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
| Tuky | 84,00 g |
| – nasycené | 41,00 g |
| – nenasycené | 42,00 g |
| –– mononenasycené | 36,00 g |
| –– polynenasycené | 6,00 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 16,60 g |
| – cukry | 2,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 králičí stehna | Králík stehna | |
| 2 2 menší mrkve (karotky) | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 2 2 žluté mrkve | Mrkev žlutá čerstvá | |
| 4 stonky 4 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 2 2 kořenové petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| 0,5 l 0,5 l bílého vína | Víno bílé suché | 500 ml |
| 100 g 100 g anglické slaniny (plátky) | Anglická slanina | 100 g |
| 1 snítka 1 snítka naťové petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín drcený | Kmín mletý |