Nutriční hodnoty (Salát z pečených brambor s bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 650 kJ / 633 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,84 g |
| Tuky | 11,56 g |
| – nasycené | 7,28 g |
| – nenasycené | 3,53 g |
| –– mononenasycené | 3,00 g |
| –– polynenasycené | 0,53 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 12,96 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 183 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 108,00 g |
| – cukry | 9,08 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg brambor (nejmenších nových) | Brambor zimní | 500 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 3 lžíce 3 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 75 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 25 ml |
| pár kapek kapek bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | |
| čerstvý kopr | Kopr nať čerstvý | |
| estragon | Estragon sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový |