Nutriční hodnoty (Jamajo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 697 kJ / 645 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 31,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
| Tuky | 12,10 g |
| – nasycené | 7,04 g |
| – nenasycené | 3,73 g |
| –– mononenasycené | 3,08 g |
| –– polynenasycené | 0,65 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 103 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 81,00 g |
| – cukry | 77,25 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g vyzrálých jahod (a 4 celé na dozdobení) | Jahody čerstvé | 200 g |
| 1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 1 vanička 1 vanička tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 2 PL 2 PL přírodního cukru | Xylitol | 30 g |
| pár lístků lístků máty | Máta peprná list čerstvá | |
| 1 ČL 1 ČL moučkového cukru | Cukr bílý | 10 g |
| 1/2 balení 1/2 balení želatinového ztužovače | Ztužovač želatinový | 25 g |
| limetka | Limetka čerstvá |