Tatarák z pečeného celeru

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Doba přípravy: 70 min. zhruba na 10 topinek Studená kuchyně 10 názorů

Suroviny

1 bulva středně velkého celeru
2 lžíce kečupu
1 lžíce dijonské hořčice
1 lžíce worchestru
1 lžíce citronové šťávy
1 lžíce Majolky®
1 jarní cibulka
1 lžička sladké papriky
feferon podle chuti (nemusí být)
sůl
pepř
zelená petrželka
Recept si zatím oblíbilo 22 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Celer zbavíme kořenu a celý, i se slupkou, zabalíme do alobalu.
    Dáme ho do vyhřáté trouby a pečeme zhruba hodinu na 180 stupňů. Po upečení jej necháme v alobalu i vychladnout.

  2. Upečený celer oloupeme a nastrouháme na hrubé nudličky.

  3. Přidáme nadrobno nakrájenou zelenou cibulku a všechny ostatní ingredience, promícháme a dáme uležet na chvíli do lednice.

  4. Podáváme na topinkách, dobře potřených česnekem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 408 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Tatarák z pečeného celeru

Tématické fráze: celerový tatarák peceny celerový tatarák tatarak z pecenych paprik celerovy peceny tatarak celer pečený cerelovy tatarák recept tataráček z pečeného celeru recept na celerovy tatarak

Zapomněl/a jsem heslo