Nutriční hodnoty (Vepřové medailonky se šťouchanými bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 66 155 kJ / 15 811 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 400,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 400,21 g |
| Tuky | 40,51 g |
| – nasycené | 13,26 g |
| – nenasycené | 7,01 g |
| –– mononenasycené | 6,50 g |
| –– polynenasycené | 0,51 g |
| ––– omega 3 | 2,08 g |
| Vláknina | 440,49 g |
| Cholesterol | 64 mg |
| Sodík | 1,20 g |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 3 241,25 g |
| – cukry | 200,27 g |
| ––– laktóza | 0,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 steaky 4 steaky z vepřové panenky silné asi 5 cm, o celkové váze 400 – 500 g | Vepřová panenka | |
| 4 plátky 4 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 25 g 25 g másla | Máslo kravské | 25 g |
| 2 lístky 2 lístky bazalky | Bazalka čerstvá | |
| malá snítka snítka tymiánu | Tymián sušený | |
| 1/2 stroužku 1/2 stroužku česneku | Česnek čerstvý | 3.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 400 400 – 500 g brambor | Brambor zimní | 20000 g |
| oříšek oříšek másla | Máslo kravské | |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |