Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené mleté maso s rýží a houbovou smaženicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 7

Energie7 722 kJ /
1 846 kcal
Bílkoviny148,44 g
– z toho živočišné bílkoviny131,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,08 g
Tuky75,48 g
– nasycené26,66 g
– nenasycené35,85 g
–– mononenasycené29,65 g
–– polynenasycené6,19 g
––– omega 30,22 g
Vláknina19,05 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 1,23 g
Sůl2,93 g
Sacharidy134,79 g
– cukry12,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g mleté vepřové maso Vepřová plec 250 g
250 g 250 g mleté hovězí maso Hovězí ořez 250 g
150 g 150 g nevařené rýže nebo zhruba 300 - 350 g vařené Rýže bílá 150 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
20-50 g 20-50 g uzené slaniny Špek 35 g
1 1 středně velká cibule Cibule čerstvá 70 g
trochu trochu mléka (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5%
200 g 200 g podušených hub - lesní nebo žampiony Hřib čerstvý 200 g
sůl Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý
2-3 2-3 vejce (podle velikosti) Vejce slepičí 175 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.