Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Klasický bramborový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 409 kJ /
1 054 kcal
Bílkoviny74,22 g
– z toho živočišné bílkoviny69,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,78 g
Tuky61,62 g
– nasycené14,73 g
– nenasycené28,65 g
–– mononenasycené22,57 g
–– polynenasycené6,07 g
––– omega 30,22 g
Vláknina13,90 g
Cholesterol 2,07 g
Sodík 1,88 g
Sůl4,28 g
Sacharidy44,85 g
– cukry31,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 velkých brambor Brambor zimní 400 g
8 8 vajec Vejce slepičí 560 g
4 4 lžíce tatarské omáčky
6 6 mrkví Mrkev čerstvá 300 g
6-8 6-8 kyselých okurek (dle chuti) Okurka polní zavařená
250-350 g 250-350 g sterilovaného hrášku (dle chuti) Hrášek zelený sterilovaný 300 g
2 2 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná
100-150 g 100-150 g uzené šunky (dle chuti) Šunka vepřová uzená 125 g
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.