Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Klasický bramborový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie4 409 kJ /
1 054 kcal
Bílkoviny74,22 g
– z toho živočišné bílkoviny69,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,78 g
Tuky61,62 g
– nasycené14,73 g
– nenasycené28,65 g
–– mononenasycené22,57 g
–– polynenasycené6,07 g
––– omega 30,22 g
Vláknina13,90 g
Cholesterol 2,07 g
Sodík 1,88 g
Sůl4,28 g
Sacharidy44,85 g
– cukry31,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 větších brambor uvařených ve slupce
8 8 vajec uvařených natvrdo Vejce slepičí 560 g
4 4 lžíce tatarské omáčky Hellmann´s 
6 6 mrkví - očištěné, uvařené a nakrájené na kostičky Mrkev čerstvá 300 g
1 sklenice 1 sklenice kyselých okurek Okurka polní zavařená 200 g
1 plechovka 1 plechovka naloženého hrášku Hrášek zelený
2 2 lžíce klasické hořčice Hořčice plnotučná
1 1 cihlička uzené šunky Šunka vepřová uzená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1/2 1/2 červené papriky nakrájené na tenké stroužky Paprika červená čerstvá 75 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.