Nutriční hodnoty (Klasický bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 4 409 kJ / 1 054 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,78 g |
Tuky | 61,62 g |
– nasycené | 14,73 g |
– nenasycené | 28,65 g |
–– mononenasycené | 22,57 g |
–– polynenasycené | 6,07 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 13,90 g |
Cholesterol | 2,07 g |
Sodík | 1,88 g |
Sůl | 4,28 g |
Sacharidy | 44,85 g |
– cukry | 31,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 větších brambor uvařených ve slupce | ||
8 8 vajec uvařených natvrdo | Vejce slepičí | 560 g |
4 4 lžíce tatarské omáčky Hellmann´s | ||
6 6 mrkví - očištěné, uvařené a nakrájené na kostičky | Mrkev čerstvá | 300 g |
1 sklenice 1 sklenice kyselých okurek | Okurka polní zavařená | 200 g |
1 plechovka 1 plechovka naloženého hrášku | Hrášek zelený | |
2 2 lžíce klasické hořčice | Hořčice plnotučná | |
1 1 cihlička uzené šunky | Šunka vepřová uzená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1/2 1/2 červené papriky nakrájené na tenké stroužky | Paprika červená čerstvá | 75 g |