Nutriční hodnoty (Klasický bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 409 kJ / 1 054 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,78 g |
| Tuky | 61,62 g |
| – nasycené | 14,73 g |
| – nenasycené | 28,65 g |
| –– mononenasycené | 22,57 g |
| –– polynenasycené | 6,07 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 13,90 g |
| Cholesterol | 2,07 g |
| Sodík | 1,88 g |
| Sůl | 4,28 g |
| Sacharidy | 44,85 g |
| – cukry | 31,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 velkých brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
| 4 4 lžíce tatarské omáčky | ||
| 6 6 mrkví | Mrkev čerstvá | 300 g |
| 6-8 6-8 kyselých okurek (dle chuti) | Okurka polní zavařená | |
| 250-350 g 250-350 g sterilovaného hrášku (dle chuti) | Hrášek zelený sterilovaný | 300 g |
| 2 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 100-150 g 100-150 g uzené šunky (dle chuti) | Šunka vepřová uzená | 125 g |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |