Nutriční hodnoty (Noky z červené řepy s rukolou a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 888 kJ / 1 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,17 g |
Tuky | 27,89 g |
– nasycené | 2,52 g |
– nenasycené | 22,81 g |
–– mononenasycené | 14,39 g |
–– polynenasycené | 8,41 g |
––– omega 3 | 2,05 g |
Vláknina | 25,63 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 95 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 237,87 g |
– cukry | 15,41 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 500 g 500 g vařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
cca 200 g 200 g vařené nebo pečené červené řepy | ||
půl lžičky lžičky sušeného granulovaného česneku | Česnek sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
cca 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
200 g 200 g rukoly (nebo baby špenátu) | Rukola čerstvá | 200 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
hrst hrst posekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
lžíce lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
strouhaný parmazán | Parmezán |