Nutriční hodnoty (Noky z červené řepy s rukolou a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 888 kJ / 1 407 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,17 g |
| Tuky | 27,89 g |
| – nasycené | 2,52 g |
| – nenasycené | 22,81 g |
| –– mononenasycené | 14,39 g |
| –– polynenasycené | 8,41 g |
| ––– omega 3 | 2,05 g |
| Vláknina | 25,63 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 95 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 237,87 g |
| – cukry | 15,41 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 500 g 500 g vařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
| cca 200 g 200 g vařené nebo pečené červené řepy | ||
| půl lžičky lžičky sušeného granulovaného česneku | Česnek sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cca 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 200 g 200 g rukoly (nebo baby špenátu) | Rukola čerstvá | 200 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| hrst hrst posekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| lžíce lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| strouhaný parmazán | Parmezán |