Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Noky z červené řepy s rukolou a ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 888 kJ /
1 407 kcal
Bílkoviny39,17 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,17 g
Tuky27,89 g
– nasycené2,52 g
– nenasycené22,81 g
–– mononenasycené14,39 g
–– polynenasycené8,41 g
––– omega 32,05 g
Vláknina25,63 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 95 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy237,87 g
– cukry15,41 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 500 g 500 g vařených brambor Brambor zimní 500 g
cca 200 g 200 g vařené nebo pečené červené řepy
půl lžičky lžičky sušeného granulovaného česneku Česnek sušený
sůl Sůl mořská
cca 200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
200 g 200 g rukoly (nebo baby špenátu) Rukola čerstvá 200 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
hrst hrst posekaných vlašských ořechů Vlašské ořechy
lžíce lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
strouhaný parmazán Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.