Nutriční hodnoty (Čínský guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 671 kJ / 399 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,24 g |
Tuky | 21,41 g |
– nasycené | 3,08 g |
– nenasycené | 16,03 g |
–– mononenasycené | 11,15 g |
–– polynenasycené | 4,88 g |
––– omega 3 | 0,87 g |
Vláknina | 3,61 g |
Cholesterol | 98 mg |
Sodík | 968 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 17,55 g |
– cukry | 1,03 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1-2 1-2 brambory | Brambor zimní | 75 g |
150 g 150 g vepřového mletého masa | Vepřová plec | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce světlé sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1/2 lžíce 1/2 lžíce řepkového oleje | Olej řepkový | 10 ml |
1 lžička 1 lžička sezamového oleje | Olej sezamový | 5 ml |
1-2 špetky 1-2 špetky bílého mletého pepře | Pepř bílý mletý | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
2 stroužky 2 stroužky česneku – prolisujeme | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 a 1/2 lžíce tmavé sojové omáčky | Sójová omáčka Shoyu | |
125 ml 125 ml vody | Voda | 125 ml |
jarní cibulka na ozdobu | Cibulka jarní čerstvá |