Nutriční hodnoty (Špagety 4)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 145 kJ / 1 947 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,41 g |
Tuky | 44,29 g |
– nasycené | 10,89 g |
– nenasycené | 26,69 g |
–– mononenasycené | 18,58 g |
–– polynenasycené | 8,11 g |
––– omega 3 | 0,56 g |
Vláknina | 32,20 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 671 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 245,90 g |
– cukry | 44,05 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g špaget | Špagety pšeničné | 300 g |
40 g 40 g rostliného tuku | Margarín | 40 g |
lžíci lžíci sekaného libečku | Libeček čerstvý | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
400 g 400 g vepřového masa | Vepřová kýta | 400 g |
sůl | Sůl mořská | |
sladkou papriku | Paprika červená sušená | |
pálivou papriku | Paprika pálivá | |
50 g 50 g mrkve | Mrkev čerstvá | 50 g |
50 g 50 g celeru | Celer bulva čerstvá | 50 g |
400 g 400 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 400 g |
2 lžíce 2 lžíce kečup | Kečup sladký | 30 ml |
petrželku | Petržel nať čerstvá | |
strouhaný tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |