Nutriční hodnoty (Špagety 4)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 145 kJ / 1 947 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 127,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 43,41 g |
| Tuky | 44,29 g |
| – nasycené | 10,89 g |
| – nenasycené | 26,69 g |
| –– mononenasycené | 18,58 g |
| –– polynenasycené | 8,11 g |
| ––– omega 3 | 0,56 g |
| Vláknina | 32,20 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 671 mg |
| Sůl | 1,45 g |
| Sacharidy | 245,90 g |
| – cukry | 44,05 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g špaget | Špagety pšeničné | 300 g |
| 40 g 40 g rostliného tuku | Margarín | 40 g |
| lžíci lžíci sekaného libečku | Libeček čerstvý | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 400 g 400 g vepřového masa | Vepřová kýta | 400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| sladkou papriku | Paprika červená sušená | |
| pálivou papriku | Paprika pálivá | |
| 50 g 50 g mrkve | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 50 g 50 g celeru | Celer bulva čerstvá | 50 g |
| 400 g 400 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 400 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kečup | Kečup sladký | 30 ml |
| petrželku | Petržel nať čerstvá | |
| strouhaný tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |