Nutriční hodnoty (Vajíčková pomazánka s bramborem a křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 756 kJ / 659 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 47,74 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 41,68 g |
| – nasycené | 10,01 g |
| – nenasycené | 19,25 g |
| –– mononenasycené | 15,40 g |
| –– polynenasycené | 3,85 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 2,20 g |
| Cholesterol | 1,42 g |
| Sodík | 553 mg |
| Sůl | 1,16 g |
| Sacharidy | 20,05 g |
| – cukry | 1,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5-6 5-6 vajec natvrdo | Vejce slepičí | 385 g |
| 2 2 velké vařené brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 3 3 okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| menší cibule | Cibule čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| lžička lžička krenexu | Křen sterilovaný | |
| tatarská omáčka | Tatarská omáčka |