Nutriční hodnoty (Vajíčková pomazánka s bramborem a křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 756 kJ / 659 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 47,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 41,68 g |
– nasycené | 10,01 g |
– nenasycené | 19,25 g |
–– mononenasycené | 15,40 g |
–– polynenasycené | 3,85 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 2,20 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 553 mg |
Sůl | 1,16 g |
Sacharidy | 20,05 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5-6 5-6 vajec natvrdo | Vejce slepičí | 385 g |
2 2 velké vařené brambory | Brambor zimní | 100 g |
3 3 okurky | Okurka salátová čerstvá | |
menší cibule | Cibule čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
lžička lžička krenexu | Křen sterilovaný | |
tatarská omáčka | Tatarská omáčka |