Nutriční hodnoty (Uzená fazolačka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 717 kJ / 649 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,19 g |
Tuky | 39,06 g |
– nasycené | 11,10 g |
– nenasycené | 28,03 g |
–– mononenasycené | 19,67 g |
–– polynenasycené | 8,36 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 9,75 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 44 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 39,43 g |
– cukry | 2,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1500 1500 ml vývaru z vepřového uzeného masa | Vepřová plec uzená | |
200 ml 200 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 200 ml |
1 1 větší brambora | Brambor zimní | 50 g |
1 stonek 1 stonek řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1 1 feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
3-4 3-4 jarní cibulky - bílou část hned, zelenou potom | Cibulka jarní čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 1 konzerva červených fazolí | Fazole červená ledvina sterilované | |
150 g 150 g vepřového kolena – nakrájené vám dodá řezník i market | Vepřové koleno bez kosti | 150 g |
2 lžičky 2 lžičky oregana | Oregano sušené | 10 g |