Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Uzená fazolačka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 717 kJ /
649 kcal
Bílkoviny31,69 g
– z toho živočišné bílkoviny25,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,19 g
Tuky39,06 g
– nasycené11,10 g
– nenasycené28,03 g
–– mononenasycené19,67 g
–– polynenasycené8,36 g
––– omega 30,04 g
Vláknina9,75 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 44 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy39,43 g
– cukry2,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1500 1500 ml vývaru z vepřového uzeného masa Vepřová plec uzená
200 ml 200 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 200 ml
1 1 větší brambora Brambor zimní 50 g
1 stonek 1 stonek řapíkatého celeru Celer řapíkatý
1 1 feferonka Chilli paprička čerstvá
3-4 3-4 jarní cibulky - bílou část hned, zelenou potom Cibulka jarní čerstvá
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 1 konzerva červených fazolí Fazole červená ledvina sterilované
150 g 150 g vepřového kolena – nakrájené vám dodá řezník i market Vepřové koleno bez kosti 150 g
2 lžičky 2 lžičky oregana Oregano sušené 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.