Nutriční hodnoty (Džem z angreštu, červeného a černého rybízu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 18 727 kJ / 4 476 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,90 g |
| Tuky | 2,00 g |
| – nasycené | 0,26 g |
| – nenasycené | 0,86 g |
| –– mononenasycené | 0,16 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 37,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 61 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 087,00 g |
| – cukry | 1 061,35 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g angreštu | Angrešt čerstvý | 700 g |
| 150 g 150 g černého rybízu | Rybíz černý čerstvý | 150 g |
| 150 g 150 g červeného rybízu | Rybíz červený čerstvý | 150 g |
| 1 1 Gelfix 1:1 | Želatina cukrářská | |
| 1 kg 1 kg cukr krystal | Cukr bílý | 1000 g |