Nutriční hodnoty (Červená řepa s koprovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 341 kJ / 559 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 45,33 g |
| – nasycené | 29,20 g |
| – nenasycené | 14,00 g |
| –– mononenasycené | 12,67 g |
| –– polynenasycené | 1,33 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 155 mg |
| Sodík | 1,21 g |
| Sůl | 3,20 g |
| Sacharidy | 8,93 g |
| – cukry | 8,93 g |
| ––– laktóza | 8,93 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 střední červené syrové řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 1 1 Hermelín | Hermelín | 100 g |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| svazek svazek kopru | Kopr nať čerstvý | |
| mandle | Mandle neloupané | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |