Nutriční hodnoty (Červená řepa s koprovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 341 kJ / 559 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 45,33 g |
– nasycené | 29,20 g |
– nenasycené | 14,00 g |
–– mononenasycené | 12,67 g |
–– polynenasycené | 1,33 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 155 mg |
Sodík | 1,21 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 8,93 g |
– cukry | 8,93 g |
––– laktóza | 8,93 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 střední červené syrové řepy | Červená řepa čerstvá | |
1 1 Hermelín | Hermelín | 100 g |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
svazek svazek kopru | Kopr nať čerstvý | |
mandle | Mandle neloupané | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |