Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červená řepa s koprovým přelivem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 341 kJ /
559 kcal
Bílkoviny28,93 g
– z toho živočišné bílkoviny28,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky45,33 g
– nasycené29,20 g
– nenasycené14,00 g
–– mononenasycené12,67 g
–– polynenasycené1,33 g
––– omega 30,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 155 mg
Sodík 1,21 g
Sůl3,20 g
Sacharidy8,93 g
– cukry8,93 g
––– laktóza8,93 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 střední červené syrové řepy Červená řepa čerstvá
1 1 Hermelín Hermelín 100 g
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
svazek svazek kopru Kopr nať čerstvý
mandle Mandle neloupané
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.