Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Východňarské pirohy s povidly)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 071 kJ /
973 kcal
Bílkoviny33,68 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,00 g
Tuky10,06 g
– nasycené2,32 g
– nenasycené4,75 g
–– mononenasycené3,05 g
–– polynenasycené1,70 g
––– omega 30,03 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 505 mg
Sůl1,21 g
Sacharidy183,20 g
– cukry5,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velké vejce (nebo 2 malá) Vejce slepičí 70 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
8 lžic 8 lžic studené vody Voda 144 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
švestková povidla Povidla
1-2 lžičky 1-2 lžičky vody (pokud je třeba) Voda 7.5 ml
máslo Máslo kravské
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.