Chlebový věnec
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 732 kJ / 892 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,25 g |
Tuky | 2,88 g |
Vláknina | 9,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,02 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 184,38 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Prosím zkušené pekařky, aby po mně nechtěly vědět důvody technologického postupu. Z pudu sebezáchovy se vždy držím přesně receptu i popisu práce :D :D
Zdrojem je Chuť a styl z loňského roku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 4. 2014 14:16
Díky za nahlédnutí do receptu
7. 4. 2014 14:01
Vypadá moc dobře Jani
6. 4. 2014 16:23
chocolate: Ty jsi teda rychlík krásná fotka, díky
6. 4. 2014 15:33
senky:Foto pridano
6. 4. 2014 15:23
chocolate: Nezapomeň a přidej, těším se
6. 4. 2014 15:18
Venec se pece, snad nezapomenu pridat foto.Jani diky za prima napad.Bodik pridavam.
Do testa jsem pro ovoneni pridala trochu drceneho kminu a fenyklu.
Do testa jsem pro ovoneni pridala trochu drceneho kminu a fenyklu.
6. 4. 2014 12:14
To vypadá velmi dobře, už jsem bodík dala dřív
6. 4. 2014 12:13
Moc hezky si hraješ s těstem
6. 4. 2014 09:37
Vždy sa mi páčia "hrátky" s kysnutým cestom...
V chladničke kysne cesto pomaly a je vraj chutnejšie. Také niečo som čítala. Ale Cathleen by odpovedala fundovane určite.
V chladničke kysne cesto pomaly a je vraj chutnejšie. Také niečo som čítala. Ale Cathleen by odpovedala fundovane určite.
5. 4. 2014 22:15
Už jsem ho okukovala na FB, vypadá velmi dobře Jani
5. 4. 2014 21:47
Moc dobře to vypadá
5. 4. 2014 21:46
Kdo má rád spoustu křupavé kůrky,ten si..pošmákne
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 18 minutami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 13 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 14 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 15 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 4 minutami
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 1 hodinou
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 3 hodinami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 12 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 12 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 13 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 13 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 13 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Desatero - jak používat chřest v kuchyni. Oblíbené recepty na jeho zpracování a využití
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: recepty chuť a styl věnec z česneku věnce z česneku chlebový adventní věnec chlebový venec s česnekem recept česnekový věnec věnec na pečení adventní věnec chleba adventní věnec s uzeninou adventní věnec z chleba věnečky z polohrubé mouky mazancový dalamánky brijoškový chleba jak udělat česnekové věnce věnec a papír na pečení
Suroviny: mouka polohrubá, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, sůl hrubá, droždí sušené, voda, mouka polohrubá
Chlebový věnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gK1Z
12 názorů