Nutriční hodnoty (Bramborové šišky z krupičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 979 kJ / 1 190 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
| Tuky | 10,06 g |
| – nasycené | 2,22 g |
| – nenasycené | 4,50 g |
| –– mononenasycené | 3,00 g |
| –– polynenasycené | 1,50 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 17,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 3,33 g |
| Sůl | 8,21 g |
| Sacharidy | 227,70 g |
| – cukry | 5,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 200 g 200 g jemné krupice | Krupice pšeničná hrubá | 200 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |