Nutriční hodnoty (Závin plněný strouhanými jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 968 kJ / 1 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,45 g |
Tuky | 51,92 g |
– nasycené | 29,63 g |
– nenasycené | 19,04 g |
–– mononenasycené | 15,88 g |
–– polynenasycené | 3,16 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 344 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 256,79 g |
– cukry | 76,64 g |
––– laktóza | 3,34 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
15 g 15 g kvasnic | Droždí pekařské lisované | 15 g |
40 g 40 g moučkového cukru | Cukr bílý | 40 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
60 ml 60 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
2 2 jablka nastrouhaná na plátky | Jablko čerstvé | 300 g |
1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
rozinky | Rozinky |