Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Závin plněný strouhanými jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 968 kJ /
1 665 kcal
Bílkoviny34,52 g
– z toho živočišné bílkoviny6,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,45 g
Tuky51,92 g
– nasycené29,63 g
– nenasycené19,04 g
–– mononenasycené15,88 g
–– polynenasycené3,16 g
––– omega 30,26 g
Vláknina16,50 g
Cholesterol 344 mg
Sodík 56 mg
Sůl0,09 g
Sacharidy256,79 g
– cukry76,64 g
––– laktóza3,34 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
15 g 15 g kvasnic Droždí pekařské lisované 15 g
40 g 40 g moučkového cukru Cukr bílý 40 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
60 ml 60 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 60 ml
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
špetka špetka soli Sůl mořská
2 2 jablka nastrouhaná na plátky Jablko čerstvé 300 g
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
rozinky Rozinky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.