Nutriční hodnoty (Závin plněný strouhanými jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 968 kJ / 1 665 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 34,52 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,07 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,45 g | 
| Tuky | 51,92 g | 
| – nasycené | 29,63 g | 
| – nenasycené | 19,04 g | 
| –– mononenasycené | 15,88 g | 
| –– polynenasycené | 3,16 g | 
| ––– omega 3 | 0,26 g | 
| Vláknina | 16,50 g | 
| Cholesterol | 344 mg | 
| Sodík | 56 mg | 
| Sůl | 0,09 g | 
| Sacharidy | 256,79 g | 
| – cukry | 76,64 g | 
| ––– laktóza | 3,34 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g | 
| 15 g 15 g kvasnic | Droždí pekařské lisované | 15 g | 
| 40 g 40 g moučkového cukru | Cukr bílý | 40 g | 
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g | 
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g | 
| 60 ml 60 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml | 
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 2 2 jablka nastrouhaná na plátky | Jablko čerstvé | 300 g | 
| 1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
| rozinky | Rozinky | 
 
	