Nutriční hodnoty (Květákový nákyp s hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 824 kJ / 436 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
Tuky | 26,71 g |
– nasycené | 6,47 g |
– nenasycené | 12,35 g |
–– mononenasycené | 9,83 g |
–– polynenasycené | 2,52 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 907 mg |
Sodík | 358 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 15,05 g |
– cukry | 4,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 malá hlávka květáku nebo 2/3 velké | Květák čerstvý | |
3-4 3-4 vejce (žloutky a bílky zvlášť) | Vejce slepičí | 245 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
hrst hrst hrášku | Hrášek zelený | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
strouhanka na zahuštění | Strouhanka pšeničná | |
olej a strouhanka na vymazání a vysypání pekáče nebo zapékací mísy | Strouhanka pšeničná |