Nutriční hodnoty (Květákový nákyp s hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 824 kJ / 436 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
| Tuky | 26,71 g |
| – nasycené | 6,47 g |
| – nenasycené | 12,35 g |
| –– mononenasycené | 9,83 g |
| –– polynenasycené | 2,52 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 7,14 g |
| Cholesterol | 907 mg |
| Sodík | 358 mg |
| Sůl | 0,74 g |
| Sacharidy | 15,05 g |
| – cukry | 4,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 malá hlávka květáku nebo 2/3 velké | Květák čerstvý | |
| 3-4 3-4 vejce (žloutky a bílky zvlášť) | Vejce slepičí | 245 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| hrst hrst hrášku | Hrášek zelený | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| strouhanka na zahuštění | Strouhanka pšeničná | |
| olej a strouhanka na vymazání a vysypání pekáče nebo zapékací mísy | Strouhanka pšeničná |