Nutriční hodnoty (Rychlá buchta tety Renaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 6 881 kJ / 1 645 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 41,55 g |
| – nasycené | 11,60 g |
| – nenasycené | 18,60 g |
| –– mononenasycené | 15,00 g |
| –– polynenasycené | 3,60 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,31 g |
| Sodík | 597 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 265,75 g |
| – cukry | 262,25 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| půl hrnku hrnku oleje | Olej řepkový | |
| 1 hrnek 1 hrnek vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| kypřící prášek | Kypřící prášek | |
| 2 2 a půl hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
| ovoce (borůvky, jahody, meruňky, maliny, rybíz atd...) | Jahody čerstvé | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| máslo | Máslo kravské | |
| cukr krupice | Cukr bílý | |
| polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá |