Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hajducké zelí s noky - maďarský recept)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 446 kJ /
3 214 kcal
Bílkoviny131,36 g
– z toho živočišné bílkoviny88,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,08 g
Tuky171,43 g
– nasycené54,26 g
– nenasycené88,23 g
–– mononenasycené67,88 g
–– polynenasycené20,35 g
––– omega 30,59 g
Vláknina36,05 g
Cholesterol 575 mg
Sodík 9,84 g
Sůl23,71 g
Sacharidy269,50 g
– cukry44,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g uzeného bůčku Vepřový bok uzený 400 g
150 g 150 g debrecínské klobásy Klobása 150 g
600 g 600 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 600 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
250 g 250 g kořenové zeleniny Mrkev čerstvá 250 g
lžíce lžíce mleté sladké papriky Paprika červená sušená
sůl Sůl mořská
pro chuť a na ozdobu na každou porci lžíce husté zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
asi 100 ml 100 ml vlažné vody Voda 100 ml
1 1 slabá kávová lžička soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.