Nutriční hodnoty (Skořicová dvojbarevná buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 582 kJ / 5 158 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,23 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 76,25 g |
| Tuky | 239,14 g |
| – nasycené | 32,74 g |
| – nenasycené | 191,34 g |
| –– mononenasycené | 133,08 g |
| –– polynenasycené | 58,26 g |
| ––– omega 3 | 15,96 g |
| Vláknina | 42,05 g |
| Cholesterol | 538 mg |
| Sodík | 472 mg |
| Sůl | 1,51 g |
| Sacharidy | 627,02 g |
| – cukry | 224,02 g |
| ––– laktóza | 8,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku moučkového cukru | Cukr bílý | 187.5 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 2 PL 2 PL mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 30 g |
| 3-4 PL 3-4 PL kakaa | Kakao prášek | 87.5 g |
| 1 PL 1 PL perníkového koření | Perníkové koření | 15 g |
| troška vanilkového cukru (nemusí být) | Cukr vanilkový | |
| 1 kelímek 1 kelímek jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 200 ml |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 187.5 ml |