Nutriční hodnoty (Hovězí žebro)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 883 kJ / 689 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,58 g |
Tuky | 30,96 g |
– nasycené | 7,81 g |
– nenasycené | 16,01 g |
–– mononenasycené | 12,73 g |
–– polynenasycené | 3,27 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 22,64 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 173 mg |
Sůl | 0,29 g |
Sacharidy | 44,10 g |
– cukry | 22,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hovězího žebra | Hovězí žebra | 300 g |
4 4 menší cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
hrst hrst drobných žampiónů | Žampion čerstvý | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
5 kuliček 5 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
olej | Olej řepkový | |
2 dl 2 dl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
voda | Voda | |
brambory | Brambor zimní |