Nutriční hodnoty (Hovězí žebro)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 883 kJ / 689 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,58 g |
| Tuky | 30,96 g |
| – nasycené | 7,81 g |
| – nenasycené | 16,01 g |
| –– mononenasycené | 12,73 g |
| –– polynenasycené | 3,27 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 22,64 g |
| Cholesterol | 45 mg |
| Sodík | 173 mg |
| Sůl | 0,29 g |
| Sacharidy | 44,10 g |
| – cukry | 22,22 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hovězího žebra | Hovězí žebra | 300 g |
| 4 4 menší cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| hrst hrst drobných žampiónů | Žampion čerstvý | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 5 kuliček 5 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| olej | Olej řepkový | |
| 2 dl 2 dl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| voda | Voda | |
| brambory | Brambor zimní |