Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí žebro)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 883 kJ /
689 kcal
Bílkoviny21,58 g
– z toho živočišné bílkoviny15,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,58 g
Tuky30,96 g
– nasycené7,81 g
– nenasycené16,01 g
–– mononenasycené12,73 g
–– polynenasycené3,27 g
––– omega 30,12 g
Vláknina22,64 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 173 mg
Sůl0,29 g
Sacharidy44,10 g
– cukry22,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hovězího žebra Hovězí žebra 300 g
4 4 menší cibule Cibule čerstvá 280 g
hrst hrst drobných žampiónů Žampion čerstvý
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
5 kuliček 5 kuliček celého pepře Pepř černý
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
olej Olej řepkový
2 dl 2 dl bílého vína Víno bílé suché 200 ml
voda Voda
brambory Brambor zimní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.