Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky na dýni)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 943 kJ /
703 kcal
Bílkoviny15,41 g
– z toho živočišné bílkoviny0,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,40 g
Tuky31,56 g
– nasycené4,40 g
– nenasycené25,62 g
–– mononenasycené16,68 g
–– polynenasycené8,94 g
––– omega 31,81 g
Vláknina40,00 g
Cholesterol 5 mg
Sodík 46 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy76,02 g
– cukry36,02 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g očištěné dýně hokkaido Dýně Hokkaidó čerstvá 600 g
300 g 300 g cibule Cibule čerstvá 300 g
2 2 cm silný plátek másla Máslo kravské 2 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce uzené papriky nebo obyčejné sladké Paprika uzená 30 g
4 4 kuřecí čtvrtky Kuře stehno s kůží
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
8 kuliček 8 kuliček pepře Pepř černý
vývar na podlití Vývar hovězí
smetana na šlehání podle potřeby Smetana kravská sladká 30%
sůl podle potřeby Sůl mořská
šťáva z citronu podle potřeby Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.