Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky na dýni)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 943 kJ / 703 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,40 g |
Tuky | 31,56 g |
– nasycené | 4,40 g |
– nenasycené | 25,62 g |
–– mononenasycené | 16,68 g |
–– polynenasycené | 8,94 g |
––– omega 3 | 1,81 g |
Vláknina | 40,00 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 76,02 g |
– cukry | 36,02 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g očištěné dýně hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 600 g |
300 g 300 g cibule | Cibule čerstvá | 300 g |
2 2 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 2 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce uzené papriky nebo obyčejné sladké | Paprika uzená | 30 g |
4 4 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
8 kuliček 8 kuliček pepře | Pepř černý | |
vývar na podlití | Vývar hovězí | |
smetana na šlehání podle potřeby | Smetana kravská sladká 30% | |
sůl podle potřeby | Sůl mořská | |
šťáva z citronu podle potřeby | Šťáva z citrónu |