Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky na dýni)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 943 kJ / 703 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,40 g |
| Tuky | 31,56 g |
| – nasycené | 4,40 g |
| – nenasycené | 25,62 g |
| –– mononenasycené | 16,68 g |
| –– polynenasycené | 8,94 g |
| ––– omega 3 | 1,81 g |
| Vláknina | 40,00 g |
| Cholesterol | 5 mg |
| Sodík | 46 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 76,02 g |
| – cukry | 36,02 g |
| ––– laktóza | 0,02 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g očištěné dýně hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 600 g |
| 300 g 300 g cibule | Cibule čerstvá | 300 g |
| 2 2 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 2 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce uzené papriky nebo obyčejné sladké | Paprika uzená | 30 g |
| 4 4 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 8 kuliček 8 kuliček pepře | Pepř černý | |
| vývar na podlití | Vývar hovězí | |
| smetana na šlehání podle potřeby | Smetana kravská sladká 30% | |
| sůl podle potřeby | Sůl mořská | |
| šťáva z citronu podle potřeby | Šťáva z citrónu |