Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty („Chocoflan”- jemný dezert s karamelizovaným cukrem a čokoládovým piškotem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 346 kJ /
4 146 kcal
Bílkoviny114,61 g
– z toho živočišné bílkoviny85,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,20 g
Tuky189,80 g
– nasycené33,43 g
– nenasycené123,41 g
–– mononenasycené89,42 g
–– polynenasycené33,99 g
––– omega 38,63 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 1,86 g
Sodík 1,03 g
Sůl2,52 g
Sacharidy485,83 g
– cukry349,73 g
––– laktóza35,53 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
625 ml 625 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 625 ml
2 lžičky 2 lžičky vanilkového aroma Aroma vanilkové 10 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
125 g 125 g cukru Cukr bílý 125 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
160 g 160 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 160 g
4 g 4 g prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
60 g 60 g kakaa Kakao prášek 60 g
1 lžička 1 lžička rumového aroma Aroma rumové 5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.