Nutriční hodnoty (Vepřové měšce po kaplicku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 060 kJ / 1 448 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 90,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,13 g |
| Tuky | 106,26 g |
| – nasycené | 46,14 g |
| – nenasycené | 52,54 g |
| –– mononenasycené | 44,24 g |
| –– polynenasycené | 8,31 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 5,28 g |
| Cholesterol | 984 mg |
| Sodík | 2,07 g |
| Sůl | 5,19 g |
| Sacharidy | 27,55 g |
| – cukry | 5,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vepřová kýta (kulatější plátky) | Vepřová kýta | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 10 dkg 10 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 20-30 dkg 20-30 dkg mletého masa mix | Vepřová plec | 250 g |
| 1/2 1/2 rohlíku | Rohlík pšeničný bílý | 21.5 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| 15-20 dkg 15-20 dkg jater (použila jsem drůbeží) | Játra vepřová | 175 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká |