Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žmolečková polévka I.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 069 kJ /
1 211 kcal
Bílkoviny78,01 g
– z toho živočišné bílkoviny69,51 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,50 g
Tuky73,46 g
– nasycené20,80 g
– nenasycené34,51 g
–– mononenasycené27,72 g
–– polynenasycené6,79 g
––– omega 30,25 g
Vláknina15,06 g
Cholesterol 2,10 g
Sodík 2,60 g
Sůl5,88 g
Sacharidy52,04 g
– cukry0,52 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 PL 1 PL másla Máslo kravské 10 g
2 PL 2 PL (či více, dle potřeby) polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 22 g
8 8 vajec Vejce slepičí 560 g
sůl Sůl mořská
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
špetka špetka nastrouhaného muškátového oříšku Muškátový oříšek
3 PL 3 PL kari koření Kari 45 g
2 PL 2 PL sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.