Nutriční hodnoty (Bublanina s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 689 kJ / 2 555 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,00 g |
| Tuky | 36,34 g |
| – nasycené | 8,08 g |
| – nenasycené | 17,59 g |
| –– mononenasycené | 11,99 g |
| –– polynenasycené | 5,60 g |
| ––– omega 3 | 1,43 g |
| Vláknina | 27,90 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 427 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 480,30 g |
| – cukry | 300,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 250 g 250 g cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 4 lžíce 4 lžíce vlažné vody | Voda | 72 ml |
| 250 g 250 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
| 1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
| 600 g 600 g ovoce (rybíz, třešně, borůvky) | Jahody čerstvé | 600 g |
| moučkový cukr (na posypání) | Cukr bílý | |
| tuk na (vymazání plechu) | Margarín | |
| hrubá mouka (na vysypání plechu) | Mouka pšeničná hrubá |