Nutriční hodnoty (Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 264 kJ / 541 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,12 g |
| Tuky | 22,07 g |
| – nasycené | 7,69 g |
| – nenasycené | 14,10 g |
| –– mononenasycené | 11,06 g |
| –– polynenasycené | 3,05 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 54,61 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 970 mg |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 42,60 g |
| – cukry | 21,56 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g kuskusu | Kuskus pšeničný | 150 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 1 malá cuketa (nebo půlka střední cukety) | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| zeleninový vývar na podlití | Vývar zeleninový | |
| cibulová nať na ozdobu | Cibulka jarní nať čerstvá |