Nutriční hodnoty (Kuřecí vývar s trhaným masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 010 kJ / 241 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,69 g |
| Tuky | 2,17 g |
| – nasycené | 0,60 g |
| – nenasycené | 1,32 g |
| –– mononenasycené | 0,78 g |
| –– polynenasycené | 0,54 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 8,06 g |
| Cholesterol | 83 mg |
| Sodík | 214 mg |
| Sůl | 0,52 g |
| Sacharidy | 13,20 g |
| – cukry | 6,39 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 l 1 l vývaru z kuřecího skeletu | Droby kuřecí směs | |
| 150 g 150 g kuřecích prsou | Kuře prso | 150 g |
| 70 g 70 g mrkve | Mrkev čerstvá | 70 g |
| 70 g 70 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 70 g |
| 50 g 50 g celeru | Celer bulva čerstvá | 50 g |
| sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
| 5 kuliček 5 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
| 3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| domácí těstoviny (nebo knedlíčky) | Těstoviny pšeničné |