Nutriční hodnoty (Kuřecí vývar s trhaným masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 010 kJ / 241 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,95 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,69 g |
Tuky | 2,17 g |
– nasycené | 0,60 g |
– nenasycené | 1,32 g |
–– mononenasycené | 0,78 g |
–– polynenasycené | 0,54 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 8,06 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 214 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 13,20 g |
– cukry | 6,39 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 l 1 l vývaru z kuřecího skeletu | Droby kuřecí směs | |
150 g 150 g kuřecích prsou | Kuře prso | 150 g |
70 g 70 g mrkve | Mrkev čerstvá | 70 g |
70 g 70 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 70 g |
50 g 50 g celeru | Celer bulva čerstvá | 50 g |
sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
5 kuliček 5 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
libeček | Libeček čerstvý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
domácí těstoviny (nebo knedlíčky) | Těstoviny pšeničné |