Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí vývar s trhaným masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 010 kJ /
241 kcal
Bílkoviny38,64 g
– z toho živočišné bílkoviny34,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,69 g
Tuky2,17 g
– nasycené0,60 g
– nenasycené1,32 g
–– mononenasycené0,78 g
–– polynenasycené0,54 g
––– omega 30,29 g
Vláknina8,06 g
Cholesterol 83 mg
Sodík 214 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy13,20 g
– cukry6,39 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 l 1 l vývaru z kuřecího skeletu Droby kuřecí směs
150 g 150 g kuřecích prsou Kuře prso 150 g
70 g 70 g mrkve Mrkev čerstvá 70 g
70 g 70 g petržele Petržel kořenová čerstvá 70 g
50 g 50 g celeru Celer bulva čerstvá 50 g
sůl (podle chuti) Sůl mořská
5 kuliček 5 kuliček černého pepře Pepř černý
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
libeček Libeček čerstvý
petrželka Petržel nať čerstvá
domácí těstoviny (nebo knedlíčky) Těstoviny pšeničné

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.