Nutriční hodnoty (Philly cheese steak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 844 kJ / 202 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 2,60 g |
| – nasycené | 1,16 g |
| – nenasycené | 1,18 g |
| –– mononenasycené | 1,08 g |
| –– polynenasycené | 0,10 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 94 mg |
| Sodík | 94 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hovězího masa (nejlépe kýty) | Hovězí kýta | 200 g |
| 1 1 paprika zelená (středně velká) | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 1 cibule bílá (středně velká) | Cibule čerstvá | |
| 1 1 bageta (ideálně francouzská) | Bageta pšeničná | |
| 4 plátky 4 plátky sýra (nejlépe typu tilsiter) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| česnek drcený (dle chuti) | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej dle potřeby | Olej řepkový |