Nutriční hodnoty (Jemná kýta na garam masala a jablku s kurkumovou rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 673 kJ / 639 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 16,52 g |
– nasycené | 4,02 g |
– nenasycené | 8,33 g |
–– mononenasycené | 6,82 g |
–– polynenasycené | 1,51 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 265 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 15,00 g |
– cukry | 14,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
koření garam masala(lze nahradit směsí koriandru římského kmínu pepře muškátového ořechu a kardamomu) | Muškátový oříšek | |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
olej | Olej řepkový | |
vývar nebo voda na podlití | Vývar hovězí | |
celozrnná rýže na přílohu | Rýže bílá | |
1 1 čajová lžička kurkumy | Kurkuma mletá |