Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 982 kJ /
4 776 kcal
Bílkoviny79,43 g
– z toho živočišné bílkoviny10,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny69,00 g
Tuky224,56 g
– nasycené136,72 g
– nenasycené80,70 g
–– mononenasycené69,00 g
–– polynenasycené11,70 g
––– omega 31,38 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 897 mg
Sodík 230 mg
Sůl1,17 g
Sacharidy600,30 g
– cukry182,00 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 600 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
250 g 250 g másla (rostlinného tuku) Máslo kravské 250 g
50 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
trochu trochu citrónové kůry Citronová kúra čerstvá
jablka Jablko čerstvé
skořicový cukr Cukr skořicový
tuk na vymazání plechu Margarín
žloutek na potření Vaječný žloutek
poleva - není nutná Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.