Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 982 kJ /
4 776 kcal
Bílkoviny79,43 g
– z toho živočišné bílkoviny10,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny69,00 g
Tuky224,56 g
– nasycené136,72 g
– nenasycené80,70 g
–– mononenasycené69,00 g
–– polynenasycené11,70 g
––– omega 31,38 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 897 mg
Sodík 230 mg
Sůl1,17 g
Sacharidy600,30 g
– cukry182,00 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 600 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
250 g 250 g másla (tuku) Máslo kravské 250 g
50 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
trochu trochu citrónové kůry Citronová kúra čerstvá
jablka Jablko čerstvé
skořicový cukr Cukr skořicový
tuk na vymazání plechu Margarín
žloutek na potření Vaječný žloutek
poleva (není nutná) Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.