Nutriční hodnoty (Jablkové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 982 kJ / 4 776 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 69,00 g |
Tuky | 224,56 g |
– nasycené | 136,72 g |
– nenasycené | 80,70 g |
–– mononenasycené | 69,00 g |
–– polynenasycené | 11,70 g |
––– omega 3 | 1,38 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 897 mg |
Sodík | 230 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 600,30 g |
– cukry | 182,00 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 600 g |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
250 g 250 g másla (rostlinného tuku) | Máslo kravské | 250 g |
50 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
trochu trochu citrónové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
jablka | Jablko čerstvé | |
skořicový cukr | Cukr skořicový | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
žloutek na potření | Vaječný žloutek | |
poleva - není nutná | Čokoládová poleva |