Nutriční hodnoty (Jablkové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 982 kJ / 4 776 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 69,00 g |
| Tuky | 224,56 g |
| – nasycené | 136,72 g |
| – nenasycené | 80,70 g |
| –– mononenasycené | 69,00 g |
| –– polynenasycené | 11,70 g |
| ––– omega 3 | 1,38 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 897 mg |
| Sodík | 230 mg |
| Sůl | 1,17 g |
| Sacharidy | 600,30 g |
| – cukry | 182,00 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 600 g |
| 150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 250 g 250 g másla (tuku) | Máslo kravské | 250 g |
| 50 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| trochu trochu citrónové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
| jablka | Jablko čerstvé | |
| skořicový cukr | Cukr skořicový | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| žloutek na potření | Vaječný žloutek | |
| poleva (není nutná) | Čokoládová poleva |