Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 428 kJ / 819 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,18 g |
Tuky | 32,82 g |
Vláknina | 0,12 g |
Cholesterol | 1,34 g |
Sodík | 728 mg |
Sůl | 1,64 g |
Sacharidy | 5,72 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na troške oleja opražíme narezané filé, popučíme ho vidličkou. Vmiešame zápražku urobenú z trochy oleja, múky a vody. Premiešame a pridáme sekanú vňať, nadrobno narezané vajcia, ochutíme soľou, korením a šťavou. Necháme vychladnúť.
Krok 2: Cesto vyvaľkáme a narežeme na štvorce asi 5x5 cm. Na každý uložíme plnku a prehneme. Potrieme vyšľahaným vajíčkom, posypeme sezamom a upečieme.
Zveřejněno 10. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí taštičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/opX
Moje poznámka
Rybí taštičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/opX
Nejnovější recepty
Kuřecí sendvič
Přidáno před 1 hodinou
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový mixík
Přidáno před 11 hodinami
Jemné kynuté jahodové knedlíky
Přidáno před 11 hodinami
Jemné jahodové knedlíky s perníkem
Přidáno před 11 hodinami
Rebarborový koláč s posypkou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina z kefíru
Beruna před 2 minutami
Sýrové placičky s pórkem a brokolicí
Kacenecka před 41 minutami
Kynuté ovocné knedlíky
Kacenecka před 44 minutami
Langoše z jogurtu
Kacenecka před 48 minutami
Chleba ve vajíčku jinak
martiline před 1 hodinou
Buchta s rebarborou nebo jiným ovocem a drobenkou
Redkova@bosladna.cz před 2 hodinami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
wimra před 2 hodinami
Opravdu křupavé vafle
xxxVendy před 3 hodinami
Mrkvové muffiny nebo koláč
kimil před 5 hodinami
Anglické palačinky
Layoo před 10 hodinami
Tématické fráze:
rybí kuchyně,
studená rybí kuchyně,
kuchyne rybi,
rybí studená kuchyně,
bažant- studená kuchyně,
recepty na rybí filé,
fotogalerie rybí kuchyně,
studená kuchyně rybí,
rybí kuchyně-recepty,
rybí studené recepty
Suroviny:
těsto listové,
filet rybí,
vejce,
nať petrželová,
šťáva citronová,
pepř černý,
sůl,
olej,
mouka hladká
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.