Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř černý - suroviny a ingredience

Pepř černý

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 188 kJ /
284 kcal
Bílkoviny6,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 140 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy50,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Pečené vepřové koleno Videorecept

Pečené vepřové koleno

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pečené vepřové koleno je považováno za jedno z našich národních jídel. Připravit si ho můžeme snadno i doma. Příprava je sice zdlouhavější, ale odmění nás perfektně…

Herra

120 min

Zelňačka s klobásou Videorecept

Zelňačka s klobásou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Talíř horké, syté polévky z kysaného zelí s klobáskou a bramborami přijde k chuti zejména, když potřebujeme dodat energii nebo zahřát v chladných dnech. Hotovou zelňačku…

daniel25

65 min

Zelná polévka s klobásou Videorecept

Zelná polévka s klobásou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Na voňavé a chutné zelňačce s klobásou si rád pochutná každý hladový strávník. Vydatná hustá polévka skvěle zasytí, takže dovede plnohodnotně zastoupit hlavní chod. Pro…

jirka66

70 min

Klasický ruský boršč Videorecept

Klasický ruský boršč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Boršč je oblíbená polévka, která může v každé krajině chutnat trochu jinak. Společné mají maso, zelí a červenou řepu. Ruský boršč je z hovězího masa a postup našeho…

45natalie

175 min

Základní hovězí vývar

Základní hovězí vývar

Recept ještě nebyl hodnocen 3,8

Hovězí maso a kosti vložíme do pekáčku a nejprve asi 20 minut opečeme v troubě (ale nemusíme).Pak vše vložíme společně s očištěnou zeleninou, solí, kořením do hrnce a…

Petra Dvor.

220 min

Kuře na smetaně Videorecept

Kuře na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Máte chuť na kuře na smetaně? V tlakovém hrnci máte oběd hotový za pár minut a téměř bez práce. Místo klasické smetany použijete zakysanou, která dodá omáčce osvěžující…

Monika B.

50 min

Jednoduchý lák na maso k uzení

Jednoduchý lák na maso k uzení

Recept ještě nebyl hodnocen 3,2

Uzení masa se v poslední době těší veliké oblibě. Pokud chceme aby uzené maso mělo výbornou chuť, tak si maso naložíme do laku ze soli, koření a česneku. Po sedmi dnech…

pavelk

90 min

Pečený divočák

Pečený divočák

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Divočina chutná výborně s kořenovou zeleninou, a proto ani v tomto receptu nesmí chybět. Pečený divočák se vám bude rozpadat na talíři. Důležité je použít kvalitní…

Zdenka +++

190 min

Stroganoff podle dědy šéfkuchaře Videorecept

Stroganoff podle dědy šéfkuchaře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Stroganoff jsou nudličky z minutkového hovězího masa v rajčatovo-smetanovém sosu, který může být doplněný dalšími surovinami. Podle tohoto receptu se nám hovězí na…

Eliza

50 min

Golubce (plněné zelné listy) II Videorecept

Golubce (plněné zelné listy) II

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Mleté maso se nehodí jen do sekané nebo karbanátků. Už jste někdy vyzkoušeli golubce? Jedná se o tradiční jídlo, oblíbené zejména v Polsku nebo na Ukrajině. Příprava je…

1974andrea

80 min

Rošťáci z vepřového masa

Rošťáci z vepřového masa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Smažení rošťáci jsou známí už dlouho. Dříve to býval obrovský hit, ale rádi si na nich pochutnáme i dnes. Že je neznáte? Jsou to plátky vepřové kotlety, dobře odležené…

maarkr

35 min

Vepřová plec na smetaně

Vepřová plec na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 3,8

Vepřová plec je jemné maso, které je snadné na přípravu a má mnoho variant, jak si na ní pochutnat. Vyzkoušejte tuto rychlou smetanovou omáčku s kořenovou zeleninou,…

RubyRom

115 min

Kančí guláš po staročesku

Kančí guláš po staročesku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

V době lovecké sezony se ze všech úlovků nejčastěji vaří kančí guláš. Tento recept je chuťově vyladěný k dokonalosti a provede vás podrobně úskalím přípravy tohoto…

Dooga

80 min

Moji utopenci

Moji utopenci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tenhle pokrm je tak trochu ''svéráz", pro svou chuť je milovaný i nenáviděný. Pokud patříte do první zmíněné kategorie a nedokážete si ho odříct s pěkně vychlazeným…

Zdenka +++

60 min

Kančí ragú s brusinkovou omáčkou

Kančí ragú s brusinkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso nakrájíme na větší kostky, opepříme, přidáme rozmarýn, tymián a zalijeme olivovým olejem. Promneme a v zakryté nádobě a chladnu necháme den i dva odpočívat.V…

Šarišské kapustníky-zelníky

Šarišské kapustníky-zelníky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Pripravíme klasické hustejšie kysnuté cesto a necháme vykysnúť.Kapustu nastrúhame na strúhadle a na troške oleja podusíme so soľou a korením, kým sa nevydusí šťava.…

Hovězí maso na smetaně s houbami

Hovězí maso na smetaně s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Čerstvé houby (nejlépe vlastnoručně nasbírané) dodají další rozměr každému druhu masa, hovězí nevyjímaje. Kořením a houbami ovoněná smetanová omáčka přelitá k němu na…

dzungila

80 min

Utopenci pro návštěvy

Utopenci pro návštěvy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Návštěvu nemusíte pohostit pouze sladkým moučníkem a kávou. Zejména pokud čekáte pánské osazenstvo, dopřejte jim pořádnou porci pikantních utopenců a džbánek piva. Jistě…

Moncik

40 min

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Skvělý kotlíkový guláš vařený venku na ohni je skvělým způsobem trávení volného času spojeným s dobrým jídlem. Pozvěte rozšířenou rodinu nebo přátele a můžete se…

magdalenka

180 min

Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Chystáte rádi jedlé dárky pro rodinu a přátele? Hodí se během celého roku, nejen na Vánoce. Zejména v létě během sezóny grilování udělá radost nakládaný hermelín.…

toprecepty.cz

40 min

1 2 3 23