Závin z listového těsta s pudinkem a ovocem
Listové těsto má široké použití. Protože je bez výrazné chuti, můžeme ho libovolně plnit a jeho chutě měnit. Jednou z náplní může být i ochucený pudink doplněný libovolným ovocem. Šťavnatý závin je pak lákavým zákuskem.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 165 kJ / 278 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,26 g |
Tuky | 13,11 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 281 mg |
Sodík | 247 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 18,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závin z listového těsta s pudinkem a ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XNLo
Moje poznámka
Závin z listového těsta s pudinkem a ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XNLo
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 5 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 11 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 1 hodinou
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 4 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 4 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 4 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 6 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 6 hodinami
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 7 hodinami
Suroviny:
těsto listové,
pudink,
mléko,
vejce
Komentáře (16)
A díky autorce za nákres ,snad se mi to povede zabalit
Ty Tvoje komentáře to je pro mě pohlazení na duši , děkuji za milá slova, obzvláště v téhle vypjaté době potěší ještě víc
Mně nebylo jasné, jak nakrájet ty proužky ,jestli šikmo nebo kolmo, ještě nikdy jsem to neviděa a tudíž nepekla ,ale já jsem taková spíš "nenadaná " kuchařka , a o to radši tvořím.
sama nenašla.