Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Utopenci alá pan Kaplan

Na výborné utopence potřebujeme kvalitní špekáčky a dobrý nálev. V tomto receptu navíc špekáčky potřeme feferonkovou pastou, díky kterým budou utopenci příjemně pikantní. Po naložení je necháme pár dní uležet a můžeme si pochutnat.

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Michala77

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 5 min

35 min (30 min příprava + 5 min tepelná úprava)

Suroviny pro 24 kusů

24kusů

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme. Krok 2: Buřty oloupeme a podélně nařízneme. Namažeme je trochou feferonkové pasty, přidáme plátek česneku a cibule. Krok 3: Do sklenice naskládáme cibuli, buřty a stále opakujeme, dokud není plná. Krok 4: Připravíme nálev. Připravíme 1 deko podle návodu smícháme se 100 g cukru krupice - povaříme a necháme vychladnout. Krok 5: Nálevem zalijeme buřty a necháme 2-3 dny uležet.

TIP: Utopenci - jak si hospodskou klasiku připravit doma

Zveřejněno 20. 2. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Utopenci alá pan Kaplan

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qQx0

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Utopenci alá pan Kaplan

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qQx0

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
utopenci s cibulí video recept, recepty na utopence z buřtů, hrnec na utopence, návod na utopence, utopenci s cibulí recept video, utopenci deko, utopenci recept deko, babicovy utopenci, utopenci recept, videorecepty utopenci, utopenci navod, utopenci s dekem, utopenci, babicovy dobroty utopenci, recept utopenci videorecept, nálev na utopence, utopenci s cibulí+video, utopenci z buřtů, utopenec z buřtů, utopenci s pastou

Suroviny:
buřt, cibule, česnek, pasta feferonková, deko, cukr krupice

Přidat fotografie receptu