

Utopenci alá pan Kaplan
24 ks Studená kuchyně 1 názor
Suroviny
- 24 buřtů
- cibule
- česnek
- feferonková pasta
- deko
- cukr krupice
Postup přípravy receptu
Buřty oloupeme a podélně nařízneme. Namázneme trochu feferonkové pasty, dáme plátek česneku a cibule. Do sklenice naskládáme cibuli, buřty a stále opakujeme.
Nálev: 1 deko dle návodu + 1 dcl cukru krupice - povařit, vychladit, zalít buřty a necháme 2-3 dny uležet.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdílelo již 24 kuchařů a kuchařek
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Utopenci alá pan Kaplan
-
S tou feferonkovou pastou to vypadá zajímavě,určitě vyzkouším
.A nálev jedině z Deka,to fakt nemá chybu,taky to tak dělám