Utopenci alá pan Kaplan
Na výborné utopence potřebujeme kvalitní špekáčky a dobrý nálev. V tomto receptu navíc špekáčky potřeme feferonkovou pastou, díky kterým budou utopenci příjemně pikantní. Po naložení je necháme pár dní uležet a můžeme si pochutnat.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Utopenci alá pan Kaplan
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qQx0
Moje poznámka
Utopenci alá pan Kaplan
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qQx0
Nejnovější recepty
Šťouchačky s česnekem a slaninou
Přidáno před 5 hodinami
Knedlíky se slaninou
Přidáno před 5 hodinami
Pečené brambory se slupkou
Přidáno před 6 hodinami
Fazolové lusky na slanině s česnekem
Přidáno před 6 hodinami
Ražniči tří barev na plechu
Přidáno před 6 hodinami
Karamelizovaná cibule
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Lenka Sedlackova před 3 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Ivyjg před 5 hodinami
Kynutý makový závin
magdalenka před 5 hodinami
Koule na zelí v pomalém hrnci
magdalenka před 6 hodinami
Segedín z trouby
magdalenka před 6 hodinami
Výborné kynuté těsto
magdalenka před 6 hodinami
Bábovka olejová
FilipRieger před 7 hodinami
Zapečené filé na másle
Sahula před 7 hodinami
Horký jablečný nápoj
FilipRieger před 7 hodinami
Svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta
Jana Jana před 8 hodinami
Tématické fráze:
utopenci s cibulí video recept,
recepty na utopence z buřtů,
hrnec na utopence,
návod na utopence,
utopenci s cibulí recept video,
utopenci deko,
utopenci recept deko,
babicovy utopenci,
utopenci recept,
videorecepty utopenci,
utopenci navod,
utopenci s dekem,
utopenci,
babicovy dobroty utopenci,
recept utopenci videorecept,
nálev na utopence,
utopenci s cibulí+video,
utopenci z buřtů,
utopenec z buřtů,
utopenci s pastou
Suroviny:
buřt,
cibule,
česnek,
pasta feferonková,
deko,
cukr krupice
Komentáře (2)