Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 496 kJ / 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,75 g |
Tuky | 2,69 g |
Vláknina | 5,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 779 mg |
Sůl | 1,88 g |
Sacharidy | 69,88 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z rohlíků seřízneme tenký vršek a vydlabeme. Ze starších rohlíků to jde dobře. Střídku necháme usušit a použijeme na strouhanku nebo do sekané.
Krok 2: Rohlíky vytřeme kečupem, posypeme bazalkou a česnekem dle chuti. Uzeniny, sýry a kapii nakrájíme nadrobno. Smícháme s vejcem a pepřem, případně solí.
Krok 3: Vhodný pekáček malinko vytřeme máslem (nemusí být) a urovnáme rohlíky vedle sebe. Naplníme je připravenou směsí a dáme do vyhřáté trouby na 200 st.
Krok 4: Zapékáme cca 8-10 minut a před koncem pečení je posypeme nastrouhaným sýrem. Dopečeme dozlatova. Podáváme nejlépe teplé.
Zveřejněno 28. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené starší rohlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5J4X
Moje poznámka
Zapečené starší rohlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5J4X
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 9 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 15 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 3 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 5 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 8 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 8 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 8 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 9 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 10 hodinami
Suroviny:
rohlík,
šunka,
salám trvanlivý,
sýr,
kapie,
vejce,
pepř,
bazalka čerstvá,
česnek sušený,
Komentáře (3)