Chuťovky ze starších rohlíků

Suroviny

rohlíky
tenké plátky libové anglické slaniny
hořčice nebo dobrý pikantní kečup
cherry rajčátka
listový salát
okurky
olivy atd.

Postup přípravy receptu

  1. Rohlíky nakrájíme šikmo, abychom měli větší kousky. Každý kousek lehce potřeme libovolně hořčicí, kečupem nebo jinou oblíbenou omáčkou.

  2. Zabalíme do slaniny a opékáme na suché pánvi spojem dolů. Po opečení z jedné strany je otočíme a opečeme z druhé strany dozlatova.

  3. Ještě teplé zdobíme dle chuti, rajčátky, olivami, salátem, okurkou nebo třeba kolečky cibule. Nejlepší jsou teplé, ale dobré jsou i studené.

Poznámka od kuchařky

Rychlovka když zbude více rohlíků a strouhanky už máme dost.

Komentáře k receptu Chuťovky ze starších rohlíků

K receptu nejsou žádné komentáře.