Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Topinková pomazánka

Na křupavou teplou topinku patří dobrá pomazánka. Stačí pouze umixovat pečené mleté maso s několika dalšími surovinami. Doma připravená pomazánka chutná mnohem lépe, než ta kupovaná.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 30 min

75 min (45 min příprava + 30 min tepelná úprava)

4. 2. 2024 12:50

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 970 kJ / 1 427 kcal
Bílkoviny104,48 g
Tuky91,74 g
Vláknina16,14 g
Cholesterol 758 mg
Sodík 479 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy41,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

4. 2. 2024 18:18

:-)<3:yes::yes: určitě moc dobrá pomazánka, asi bych využila zbylé pečené maso :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso mleté, koření na mleté maso, vejce, strouhanka, cibule, česnek, kečup sladký, cibulky sterilované, paprika čerstvá červená

TopRecepty.cz

Topinková pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yP9BW